Jump to content

Csillagjegyek, akikkel nem könnyű a szakítás

2017. 08. 21. 19:17



Vannak, akiknek a vérükben van a bosszúállás, ha valami sérelem éri őket. A most következő öt csillagjeggyel érdemes vigyázni, ha ne adj Isten szakításra kerülne a sor. Előfordulhat, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, és keresztbe tesz neked, vagy újra és újra bepróbálkozik. Nem könnyű tőlük örökre búcsút venni.

Bika

Meglepő lehet, hogy a Bika is felkerült a listára. A "bosszúállás" azon formáját választja egy szakítást követően, hogy egyszerűen levegőnek néz. Mivel túl büszke, nem mutatja ki, hogy mennyire megbántottad és milyen rosszul érzi magát. Akármennyire is nagy volt a szerelem, képes a szakítást követően úgy viselkedni, mintha soha semmi nem lett volna köztetek, akár szó nélkül is elsétál az utcán melletted.

Ikrek

Általában hamar kiheverik a szakítást, ami meglepő lehet számodra. Képesek egyik napról a másikra túllépni az együtt töltött éveken és új életet kezdeni, nélküled. A közösségi oldaluk szerint is remekül érzik magukat egyedül, nem búslakodnak - legalább is látszólag. Azonban kis idő elteltével hírt ad magáról, érzelmes üzenetekkel bombáz. Tudnia kell, hogy még van esélye egy esetleges újrakezdésre, ha meggondolná magát. Szüksége van a megerősítésre, hogy bármikor visszatérhet, mert vársz rá. Akár évekkel később is felbukkanhat az életedben.

Oroszlán

A szakítás oka mindegy, az ő elmondása szerint mindig ő lesz az áldozat: a megcsalt, az átvert, a megnemértett. Nehezen vállal felelősséget a tetteiért, azt sem érti meg, hogy neki is ugyanannyira ki kell vennie a részét a kapcsolatból. Szeret a közösségi oldalakon aktív lenni, biztos, hogy a szakítás után olyan posztokkal lesz tele az üzenőfala, amelyekből az jön le, hogy ő lett a szakítás nyertese. Hirtelen rengeteg új ismerőse lesz, sokat jár el, és a fotóin felbukkannak mellette ismeretlen lányok is, csak hogy lásd, miről maradtál le.

Skorpió

A Skorpió a legbosszúállóbb az összes csillagjegy közül. Ha úgy érzi, hogy valaki rosszul bánt vele - és egy szakítás mi más is lenne, mint rossz bánásmód? -  szinte bármit megtenne, hogy elégtételt vegyen. A szaktíás után a legjobb, ha felkészülsz mindenre, mert biztos, hogy megpróbál keresztbe tenni neked. Akár a barátaidat próbálja ellened hangolni, akár a munkádat alacsonyítja le; bármire sor kerülhet.

Bak

A Bakról azt gondolhatjuk, hogy talán nincsenek is érzelmei, azonban egy szakítás igen csak megtépázza az egóját. Ha különválásra kerül a sor, a közös barátok, ismerősök előtt úgy álltja be a helyzetet, hogy ő mindent megtett a kapcsolatért és semmit nem hibázott. Minden, ami probléma volt a te hibád, ő pedig ennek az áldozata. Akár még pletykákat is terjeszthet rólad, csak hogy fenntartsa a saját tökéletes imázsát.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; asztrohoroszkop.hu; kép: pixabay.com)