Jump to content

A csillagjegyek közül ők hárman a legjobb barátnők egy kapcsolatban

2017. 08. 28. 20:48



Íme, egy rangsor, amely megmutatja, hogy mely három csillagjegy párja a legszerencsésebb, hiszen ők hárman a legtökéletesebb barátnők egy kapcsolatban. Te köztük vagy?

3. Bak

Születésüktől fogva tökéletességre törekednek. Ez igaz a kapcsolatokra is. Mindig megpróbálják a lehető legjobbat kihozni a dolgokból. A Bakok erősen dominánsak, viszont bármikor képesek megóvni téged akármitől és készen állnak akár a legjobb barátjuknak is hátat fordítani érted. Bár látszólag úgy tűnhet nagyon temperamentumosak és nem szorulnak mások segítéségére, néha szükségük van valakire, akire támaszkodhatnak. Nagyon féltik a szívüket odaadni másnak, így ha egyszer egy Bak rád bízta a szerelmét, akkor azt tartsd nagy becsben.

2. Halak

A kezdetekkor nagyon szégyenlősek, de ha valaki kitartó, akkor igazi kincset talál a Halakban. Benne igazán megbízhatsz és barátnődként mindenben támogatni fog. Nagyon jól tudnak olvasni az emberekben, mert ha hozzájuk beszélsz, tényleg figyelni fognak mindenre amint mondasz. Igazán meg szeretnék ismerni a másikat, ezért arra is figyelnek, amit nem mondasz ki. A jegyek közül a legérzékenyebb a Halak, tehát ők sosem lesznek rosszindulatúak és mindent megtesznek azért, hogy sose bántsanak meg. Ha összevesztek, ő fog először bocsánatot kérni.

1. Nyilas

Lehet, hogy a Nyilas az egyik legbarátságtalanabb jegy, mint barátnő, képes bármit megtenni a szerelméért. Segít abban, hogy a lehető legjobban érezd magad mind testileg, mind lelkileg. Nagyon önzetlenek és mindig először a másikra gondolnak, nem önmagukra. Viszont ezzel elhanyagolja saját érzéseit és szükségleteit, amik konfliktushoz vezethetnek egy kapcsolatban. Ha megtanulnak bízni a kiszemelt férfiban, örökre hűségesek maradnak. A szerelemnek teljesen átadják magukat, nem törődve semmi mással.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; thoughtcatalog.com; képek: pixabay.com)