Jump to content

November a csábítás hónapja - szerelmi horoszkóp

2017. 10. 31. 16:31



A bekuckózás időszaka következik. Novemberben csendesedjünk el egy kicsit, koncentráljunk az érzéseinkre, teremtsünk bensőséges hangulatot. Míg kint fagyosak lesznek az éjszakák, a lakás melegében tombolnak az érzelmek: a november a csábítás hónapja lesz. Kérdés, hogy Te csábítasz, vagy téged fognak elcsábítani.

Kos

Novemberben rendkívüli a kisugárzásod! Nem csak kedves és megnyerő vagy, de árad belőled a szenvedély és a titokzatosság, amely vonzóvá tesz és amelyenek hatására a másik nem minden sejtje bizseregni kezd - szinte szavak nélkül veszed le „kiszemeltjeidet” a lábukról. A bőség zavarával talán hirtelen nem is tudsz mit kezdeni, de ennél nehezebb feladat előtt soha ne kelljen állnod!

Bika

Ebben a hónapban nem lehet panasz arra, hogy a kutyát sem érdekled. Körbevesznek hódolóid, tehát van miből válogatnod! Meglehet, régi szerelmed bukkan újra elő, akivel még van dolgod, s ha túl tudsz lépni a régi sérelmeken egy magasabb szinten folytatni tudjátok kapcsolatotokat. Akár a házasság is szóba kerülhet, hisz most te is inkább stabilizálni szeretnéd azt az érzést, ami körbevesz. Egy jó tanács a jövőre: ne zárd be szerelmedet, engedd szabadon!

Ikrek

Ebben a hónapban elemedben és nagyon érzelmes hangulatban vagy. Ezt észre is veszi az ellenkező nem, és nem csak felfigyel rád, de igényli a társaságodat, az odafigyelésedet. Szinte csak ki kell gondolnod, hogy mit szeretnél, s tálcán hozznak mindent, amit kívánsz.  Akár hosszabb távon is gondolkozhatsz, rátalálva arra, akit keresel, akit vársz - házasság is lehet belőle!

Rák

Ajánlatokkal bombáznak a hódolóid, ami nem is csoda, hisz ragyogsz, mindenkit le tudsz venni kedves mosolyoddal a lábáról. Mégis - ha jön egy hideg sugallat, mely megkérdőjelezi külsődet, belsődet, s ami elveszi a hitedet, az önbizalmadat, nincs az a bátor „legény”, aki át tudja úszni vastag „spenóttengerrel körbevett váradat”, melyet magad köré építesz biztonságod megvédésére. De miért is? Beszélj angyalaiddal – oldani tudják félelmeidet, hozzák a „szőke herceget fehér lovon”!

Oroszlán

Amikor épp nem vagy hisztis és a hangulatváltozásaid miatt sem tombolsz, az ellenkező nem tagjai keresik a társaságod, mert élvezet veled minden perc. Nem csak erős vagy, aki biztonságot ad, de itt van a lágyság is, mely tud úgy szeretni, amire mindenki vágyik. A szerelemben a szenvedély is megjelenik, minden sejted vágyja a teremtést – s ez a sok csoda együtt ellenállhatatlanná tesz. Gyerekességedet legjobb, ha kisportolod magadból – szép is, egészséges is leszel tőle!

Szűz

Ebben a hónapban ki kell mozdulnod a biztonságot adó komfortzónádból, mert bevonzod az oly régóta áhitott szerelmet, ami bizony újdonságokkal kecsegtet. Egy új kapcsolat kezdetén muszáj nyitottnak lenned, mert ezt nem lehet a biztonságos fotelből élvezni. Engedd, hogy vigyen a hullám, az érzelmek hullámai – tested, lelked, szellemed!

Mérleg

Ha eldöntötted, hogy  mit szeretnél, az is lesz! Ha vágysz szépen élni, összetartozni – ne akard szerelmedet bezárni, birtokolni, ne legyél féltékeny rá, ne ellenőrizd a telefonját, mailjeit, mert úgy biztosra veheted, hogy egy idő után egyedül maradsz! De - add szíved kedves mosolyát, mellyel hegyeket tudsz mozgatni! Erre figyelve, stabilizálódhatod kapcsolatodat, még eljegyzés is lehetséges.

Skorpió

Ha nem engeded, hogy az anyagiak befolyásolják a kialakulóban lévő kapcsolatod, akkor Tied a szerelem - minden variációban, minden formában, ahogy megálmodod, ahogy szeretnéd. Ha mégis eluralkodna rajtad az újdonságtól való félelem, akkor kérd angyalaid segítségét, a feszültségeket pedig inkább sportold ki magadból!

Nyilas

Nem tudnak ellenállni neked – pedig meglehet, hogy néha kitör belőled a hisztis kisgyerek. Ám, az semmi ahhoz a ragyogáshoz képest, amivel most bevilágítod környezetedet. Hangulatváltozásaid hátterében a félelmek vannak - ami elveszi az önbizalmadat. Talán még szaladnál is egy drága, márkás cuccot megvenni, azt gondolva, hogy attól értékesebb vagy – de semmit ne tegyél! Csak add magad! Kapcsolódj angyalaidhoz, Istenedhez – amivel mindenhol, a szerelemben is hódítani tudsz!

Bak

Mindent megteszel a szerelemért, meg is kapod, amit szeretnél. Izgalmak utáni vágyaid hajtanak, titkos kapcsolat is becsúszhat, netán főnököd hívja fel magára a figyelmet. Gyerekes hangulatváltozásaidat próbáld sporttal mederbe terelni! A külvilágnak való megfelelés se akadályozza egy szép, érzelmekben és felfedezésekben gazdag szerelem kialakulását!

Vízöntő

Minden lehetőség adva van, hogy érzelmekben gazdag hónapod legyen - te teremted életedet, te vagy mindennek a hátterében. A te előremutatásod, lendületed, félelemnélküliséged. A bátorságod, mely akar, de ha kell, tud engedni. A mostani megbízhatóságod, hűséged, bölcsességed, kitartásod. Szerelmednek ágyba viszed a reggelit, s fogadod, ha ő kényeztet. Akár közösen süttök – főztök, boldogok vagytok. Régen együtt élt pároddal is most angyali szeretet van köztetek, értitek és érzitek egymást.

Halak

A munkába temetkezel, pedig angyalaid készenlétben állnak, hoznák a szerelmet neked! Meglehet, külfölddel összekapcsolódva - akár te utazol messze, tengeren túlra, akár idegen országból jött valaki érkezik hozzánk - kapsz lehetőséget a bezárkózás elengedésére. Sportolj! Az mindig nyitottá tesz! Akkor már nem aggódsz, nem félsz, nincs olyan akadály, amit ne tudnál átugrani!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; pixabay.com)