Jump to content

Ilyen hét áll előttünk

2020. 09. 14. 12:46

Egy új hét, sok új lehetőség: pozitív energiákat ígérnek a következő napok a horoszkóp szerint.

Pozitív energiák lengik be az elkövetkezendő hetet: sokak érezhetik úgy, hogy most egy új, jobb és szerencsésebb időszak veszi kezdetét, és akár új dolgokba is belevágnak.

Valóban jöhetnek kecsegtető változások, különösen a szerelem terén, de egyesek a pénzügyeikben is fejlődést remélhetnek. Részletek a horoszkópban!

KOS (III. 21. - IV. 20.)

Új helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden, ami sok kihívást tartogat, egyúttal új tapasztalatokkal is bővíti tudásod. Ha elsőre nagy falatnak is tűnik, bízz magadban. Pároddal kisebb vitád lehet a héten, de ne ijedj meg, mindenhol előfordul, és hamar elillanhat. Nincs kapcsolatod? Egy régi szerelmed bukkan fel ismét, és váratlan érzéseket kelthet benned. 

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

Kockázat nélkül nincs siker - szokták mondani, ezt most magad is felismerheted. Egy adódó lehetőség felkelti az érdeklődésed, és ha valóban megéri, most meglehet a bátorságod hozzá, hogy kockáztass. Kedveseddel romantikus heted lehet több, a kezdeteket idéző, kellemes randiprogrammal. Ha még egyedülálló vagy, valaki első látásra felkeltheti az érdeklődésed. 

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid egyre javulhatnak. Bár a helyzet stabilizálódni látszik, ne bízd el magad: ha most féktelen költekezésbe fogsz, később megint anyagi nehézségbe sodródhatsz. Szíved választottja tanácsod kéri egy számára fontos ügyben, ami közös jövőtökre is hatással lehet. Ha egyedülálló vagy, egy férfi barátod felől tapasztalhatsz közeledést: vajon nem csal a megérzésed? 

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Fontos döntésre jutsz a napokban, ám ne hamarkodd el: végy számításba minden részletet, mielőtt bármit kijelentenél. Szerelmi életedben pozitív fordulat várható. Kedveseddel megbeszéltek egy régi félreértést, ami harmonikusabb folytatást ígér. Ha nincs párod, egyik barátnőd mutathat be valakinek, aki nem késlekedik: azonnal ostromolni kezd.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled, és számodra is öröm lesz a segítség. Később valószínűleg te is számíthatsz majd az illetőre. Szíved választottja örömhírt mond neked a héten, de nem csak ez ad okot a mosolygásra: a hét a humor jegyében telhet. Ha most nincs párkapcsolatod, korábbi szakításod kapcsán ér fontos felismerés. 

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden egész héten brillírozol, amit a főnököd is dicsérettel nyugtáz. Igyekezz kellő szerénységgel fogadni. Pároddal egy kellemes kiruccanás vihet színt a hétbe: a szabad levegőn eltöltött program feltölt benneteket. Ha még nincs párod, most megfogalmazódhat benned, milyen párra is vágysz valójában. 

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Kisebb bökkenővel indul a hét, de frappánsan megoldod. A sikerélmény jót tesz neked, és tovább szaporítja a téged körüllengő pozitív energiákat. Párod és közted szinte perzselő a szerelem, és nagy az egyetértés: a kommunikációtok egyre jobb lehet mostanában. Egyedülállóként két férfi is érdekelhet egyszerre: hallgass a szívedre! 

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Energikus és felszabadult lehetsz, még a napsütésből is habzsolod a pozitív energiákat. Ezt mások is észreveszik, így bókok tengerét zsebelheted be a héten. Párod olykor-olykor még féltékeny is lesz, de pár őszinte szóval megnyugtathatod. Ha nincs párod, ez a hét hozhatja el a várt fordulatot: egy jóképű idegen bukkanhat fel, aki randira is hívhat. 

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Sűrű heted lesz? A szerencse melléd állhat: sokkal több dolgot elintézel, mint azt gondolnád. Hatékonyságodnak köszönhetően több szabadidőd maradhat, aminek legalább egy részét próbáld csak magadra fordítani. Szerelmi életed meglepetést tartogat: egy régi, nagy vágyad valósulhat meg párban és egyedülállóként is. 

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Új karrierlehetőség merül fel, ám ne feledd a mondást: nem minden arany, ami fénylik. Jó, ha kicsit utánanézel a dolognak. Bár valóban lehet jó ajánlat, nem árt az óvatosság. Kedveseddel fontos megbeszélnivalód lehet, de kompromisszumkészség nélkül nehéz lesz dűlőre jutni. Ha egyedülálló vagy, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz munkahelyeden.

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Heted harmonikus és pozitív lesz, tele lehetsz energiával. Ez tevékennyé és kreatívvá tesz, így most olyan dolgokat alkothatsz, amire okkal leszel büszke. Párkapcsolatodban a közös jövő tervezgetése ad izgalmas és szívmelengető témát. Amennyiben még egyedülálló vagy, jó ha tudod, valaki azt fontolgatja, hogy kezdeményez nálad. 

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Úgy érezheted, a változás ott van a levegőben, és valószínűleg nem is tévedsz: magánéletedben rövidesen fordulat következhet be. Szerelmeddel egy közeledő esemény vagy program megszervezése ad elfoglaltságot. Közben alkalmatok nyílik még közelebbről megismerni egymást. Szingliként érdemes felnézned egy társkeresőre, mert siker várhat. 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)