Jump to content

A férfiak és a család, csillagjegyek szerint II.

2017. 12. 06. 21:00

Minden férfi életében fordulópont mikor férj és apa válik belőle. Nézzük mi jellemzi az egyes csillagjegyek szülötteit!

MÉRLEG: A mérleg férfiből csak, úgy árad a férfiasság. A jegy szülöttei ránézésre az ideális férfi megtestesítői, erősek, izmosak, férfiasak. Előfordulhat, hogy testi adottságaikat kihasználva csapodár és kalandor életet élnek. A mérleg férfiak szeretnek a társaság középpontjában lenni. Jó színészi képességekkel rendelkeznek, könnyen elcsavarja a kiszemelt nő fejét. A Mérleg férfit feleségének újra és újra meg kell hódítani. A jegy szülötte elvárja a választottjától, hogy ápolt legyen és adjon magára, pont, mint a kapcsolatuk elején. A mérleg férfi mellett nem lehet elhagyni magad, nem szereti, ha felesége slampos. Minden rigolyája ellenére a mérleg férfiből kiváló apa válik. Aki szeret a gyerekekkel foglalkozni, játszani. Örömmel szervez programokat a családnak, szívesen tölti szabadidejét választottjával és gyermekeivel.

SKORPIÓ: A jegy szülötte, titokzatos, különleges, már-már megfejthetetlen férfi, aki tudatosan használja ki e tulajdonságait a párválasztás során. Kedves, lebilincselő, megigéző személyiség, aki ha kiszemeli a választott nőt, minden akadályt legyőz, hogy megszerezze magának. A skorpió férfi nagyon mélyen éli meg érzelmeit, és ezt a mély és erős szeretet partnerétől is elvárja. A feleségeknek nincs könnyű dolguk mellettük, mert nem tolerálják a mellébeszélést, füllentéseket, a megcsalásra és a hazugságra nincs náluk se mentség, se bocsánat. A skorpió férfi bosszúálló típus, ezért jobb nem kihúzni nála a gyufát. A jegy szülötteinél első a család, a skorpió férfi mélyen, szívből szereti feleségét és gyermekeit. Ügyesen irányítja a családot, mindemellett engedi, hogy gyermekei a saját útjukat járják.

NYILAS: A nyilas férfi a legoptimistább férj, ellenben igen lobbanékony apa. Alapvetően természete barátságos, és ha valakit párjául választ, kitart mellette élete végéig. Őszinte, kitárulkozó és mérhetetlenül kíváncsi. Sportos, szereti a szabadtéri programokat. Az életet kalandként éli meg, ahol csak nyerhet és tapasztalatokra tehet szert. Optimista életszemlélete miatt, ritkán kerül válságba. Érző, melegszívű, kiváló férj. De nem szereti, ha szabadságában teljes mértékben korlátozzák. Gyermekeit igyekszik a legjobb tudomása szerint, szeretetben, gondoskodásban, megfelelő figyelemmel kísérve céltudatosságra, és optimizmusra nevelni

BAK: A bak férfi csendes, visszahúzódó, halk szavú, jó modorú, igazi úriember. Szereti, ha környezetében és lelkében harmónia uralkodik. A csillagjegy szülötte vágyik a testi-lelki társra, és nagyon nehezen találja meg azt, aki tökéletes számára. Jó férj és kiváló apa. Néha bele esik abba a hibába, hogy idejekorán felnőttként kezeli a gyermekeit és néha-néha túl szigorú velük Nem tolerálja a rendetlenséget, a hangzavart és a gyengeséget. Gyermekeit arra neveli, hogy képességeikhez mérten mindenből hozzák ki a legjobbat, ami tőlük telik.

VÍZÖNTŐ: Izgalmas, érdekes személyiség, okos, éles eszű, bátor és merész. Gyakran éli ki magát munkájában, szívesen választ olyan feleséget, aki támogatja karrierjében. A vízöntő férfi nyitott és érdeklődő a világ dolgaira, éppen ezért nem unalmas a vele töltött idő. Olyan feleség illik hozzá, aki tiszteli eszét, talpraesettségét,és tolerálja a függetlenségét. Gyermekeit szeretettel, gyakran neveli őket saját képére formálva. A csillagjegy szülötte lesi családja minden kívánságát és bármi is legyen a cél, mindenben támogatja őket a megvalósítás útján.

HALAK: A halak férfi kiismerhetetlen, csendes, nem mindig mondja ki, amit a lelke mélyén gondol. Tudja, hogy mikor célszerűbb hallgatni. Látszólag védtelennek és elesettnek tűnhet, de ez egy tudatos álca. Ettől függetlenül határozottan halad a saját maga útján. Halakra jellemző, hogy kreatívak, színes fantáziával rendelkeznek, már-már művészlelkeknek mondhatóak. A halak férfiból jó férj és kiváló apa válik, gyermekeit harmóniában, szeretetben neveli feleségével, otthonát jellemzően a béke uralja.

(Forrás: 12csillagjegy.hu, astronet.hu l Kép: pixabay.com)