Jump to content

Szeretnéd megtudni, hogy hűséges-e a társad? Vizsgáld meg a tenyerét!

2017. 05. 16. 09:05


Egy kapcsolat elején még nem lehet megjósolni, hogy működni fog-e, de a párod tenyere adhat némi információt arról, hogy kitartó vagy csalfa típus-e a szerelmed.

Milyen a Föld kéz?  

Négyzet alakú tenyér rövid ujjakkal. A bőr vastag, valószínűleg durva, a tenyéren bőrkeményedésekkel. Az ujjak és az ízületek meglehetsősen merevek. A fővonalak élesen kirajzolódnak, a mellékvonalak vagy teljesen hiányoznak vagy alig akadnak belőlük.

A kéz alakja, tapintása

Ha szerencséd van párod Föld típusú kézzel rendelkezik. Az ilyen típusú ember ugyanis gyakorlatias, megbízható, szilárd jellemű. Szereti a megszokott dolgokat és a kényelmet, tehát temperamentumát egyenesen hosszú távú kapcsolatokra találták ki!

Sokat elárul a kéz tapintása

Remélhetőleg puha, mégis ruhanyos ez ugyanis érzékenységet és megértést sugall. Az illető kész figyelmet szentelni a másik fél érzéseinek, képes az együttérzésre és valószínűleg érdekében áll, hogy egészséges és kiegyensúlyozott kapcsolatban éljen.

A szívvonal jelentősége

A szívvonalat (az ujjakhoz legközelebb eső vonal ) érdemes kitüntetett figyelemben részesítened! Mivel innen tudhatod meg, az illető milyen formában ad hangot érzelmeinek, és milyen típusú kapcsolatra vágyik. A kielégítő, hosszú távú kapcsolat utáni vágy, széles ívet leíró szívvonalban nyilvánul meg.

Jó jel, ha a szívvonalról kisebb vonalak ágaznak, ez ugyanis azt mutatják, hogy az illető kapcsolatai – így a párkapcsolata is - érzelmekkel telítettek. Ha a leágazás a szívvonaltól az Apolló-domb (a gyűrűs ujj alatt elhelyezkedő húsos kiemelkedés) felé vezet, akkor az illető boldog párkapcsolatra számíthat.

Ha a szívvonal felfut a Jupiter-dombra (a mutatóujj tövénél elhelyezkedő húsos kiemelkedés), és a kéz belső élén ér véget, az illető rendkívül féltékeny típus. Ha azonban a vonal legyezőszerűen terül szét a Jupiter-dombon, a kéz tulajdonosa ragaszkodó, melegszívű, ideális társ.

Nézd meg azt is milyen hosszú a szívvonal!

Csak a megfelelő hosszúság esetén valószínűsíthetjük, hogy a kéz gazdája alkalmas-e az érzelmek széles skálájának megtapasztalására, amely feltétele annak, hogy hogy jól megértsen egy vele intim közelségben élő társat.

Ha szívvonal túlnyúlik a Jupiter-dombon, akkor a kéz tulajdonosa rendkívűl féltékeny.

A Szaturnusz-dombon (a középső ujj alatt elhelyezkedő húsos kiemelkedés) véget érő szívvonal pedig olyan személyre utal, aki bár vágyik a felnőtt kapcsolatra, ugyanakkor szenvedélyes, könnyen csábuló alkat.

A „tökéletes" szívvonal a Jupiter-dombon ér véget- ez esetben a kéz gazdája melegszívű, szeretetteljes, lojális egyén.

Az ujjak

Vedd szemügyre a hüvelykujját! Optimális esetben eléggé hosszú, ami tapintatról árulkodik, továbbá arról, hogy az illető jól megtalálja a hangot a környezetével.

Ami a körmöket illeti: a hűséges ember valószínűleg türelmes is, tehát spatulás ujjbegyeket keress! A spatulás ujj a vége előtt közvetlenül kiöblösödik, mintha az ujjbegy nekipréselődne egy kemény felületnek. A körmök a legjobb esetben normális hosszúságúak.

Vizsgáld meg a Vénusz-dombot is!

A Vénusz-domb, a hüvelykujj legalsó percét fedő húsos kiemelkedés. Ha szépen domborodik, de nem túlfejlett, és érintésre kellemesen ruganyos, akkor gazdájának hűséges a természete, és képes mélyen szeretni.

Forrás: Jane Struthers: A tenyérjóslás bibliája (átfogó útmutató a kézelemzéshez)

(Forrás: 12csillagjegy.hu; pixabay.com)