Jump to content

Négy őszi kiegészítő a mindennapokra

2017. 09. 04. 08:00

Elérkezett a nyár vége az ősz kezdete, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és  mindenféle különböző kiegészítőitőit. Azonban sokan nem tudják mik is azok az alap darabok, amik nélkülözhetetlenek lesznek a következő évszakra. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy kiegészítőt, amit biztosan minden férfi örömmel hordana még egy esős, őszi napon is.

Táska

Mindenkinek szüksége van egy praktikusan pakolható táskára, ami teljes mértékben kényelmes viselet közben és nem utolsó sorban olyan anyagból készül, ami jól írja a mindennapos használatot. A Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg fajta táska közül válogathatunk, hiszen a hátizsáktól kezdve a sporttáskákon át a piperetáskákig minden fajta darab megtalálható.

A cég leginkább a bőr táskákra specializálódott, így minden egyes darabot kizárólag 100% marhabőrből készítenek. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a termékek jó minőségüek és hosszú évekig lehet őket hasznáni, minthogy minden egyes táskára négy év garanciát biztosít a cég.

  

Sapka

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre inkább fontos sapkát viselni, főleg azoknak a férfiaknak akik rövid hajjal rendelkeznek, vagy hajlamosak a megfázásra. Természetesen ember és stíllus függő, azonban nem minden férfi szereti a manapság újra divatba jött kalapokat, azonban a webshopban rengeteg más stílusú sapka is megtalálható. Minden megrendelt termék raktárból érkezik és a méret hiánytól sem kell tartanunk, hiszen minden modelből több méretet tartanak készleten. Aki nem szereti az elegánsabb darabokat, annak bátran ajánljuk a különböző baseball sapkákat vagy akár egy egyszerűbb pamut sapkát is.

  

Karkötő

Manapság újra divatba jött a karkötők viselete a férfiak körében is, hiszen azon kívül, hogy szépek és divatosak  vannak olyan darabok, amiket rengeteg hasznos dologra fel lehet használni.

A két ilyen karkötő a paracordból fonott karkötő és a hajókötélből készített darab. Egy érdekesség magáról a paracord anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy számtalan országban ezt az anyagot használják fel mint általálnos hadi kötélzet, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter hosszúságú is lehet. A legtöbb paracordból készült darab igazi őszi színű, hiszen a fekete színtől kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden különböző szín megtalálható. A kirándulók által kedvelt stílusos,de vagány kiegészítőt rengeteg tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is.

Aki esetleg nem kedveli a sportosabb karkötőket, annak bátran ajánljuk a bőrből készült darabokat, amik biztosan feldobják minden férfi öltözetét.

  

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakrant visel olyan elegáns ruházatot, amihez csokornyakkendőt vesz fel. Azonban egy csokornyakkendő

manapság már egy fehér inghez, szövet nadrághoz és egy elegánsabb stílusú cipőhöz is tökéletesen passzol. Egy érdekesség a csokornyakkendőről, amit nem is gondolnánk, hogy az 1870-es évek óta aligha változott valamit a kiegészítő alakja, kizárólag a fel helyezésének módja. A dán webshopban igen széles a választék a csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű, egyszerűbb daraboktól kezdve a különlegesebb darabokig minden fajta megtalálható. Egy fontos alap szabály, amit minden férfinak fontos tudnia, hogy öltönyhöz sosem szabad csokornyakkendőt viselni csak és kizárólag frakkhoz és szmokinghoz.

  

Minden megrendelt terméket 1-5 munkanapon belül kiszállítanak, ráadásul a csomag méretétől és árától függetlenül ingyenesen. Esetleges probléma esetén 365 napos pénzvisszatéritési garanciát is vállal a cég.

(Forrás: Szerkesztőség)