Jump to content

6-án Telihold a Halak jegyében: itt a tudatosodás ideje!

2017. 09. 05. 09:48



Ez a holdállás felerősíti az intuíciónkat, és sokunknál fokozódik az álomtevékenység is! Telihold napján százszoros energiák hatnak és elkezdődik az elengedés időszaka.

Felszínre jöhetnek lelki, érzelmi traumáink – a tudatosodással azonban fel is dolgozhatjuk őket! Ezekben a napokban figyeljünk nagyon érzékenyen a megérzésekre és felismerésekre, amelyek alvás közben megnyilatkoznak előttünk – teljesen új utat nyithatnak nekünk a boldogsághoz!

Elkezdődik az elengedés időszaka, most a lelki egyensúlyra kell fókuszálni, és elengedni mindazokat, amik a feltétel nélküli önszeretetet korlátozzák életünkben. Meg kell vizsgálnunk, mitől érzzük magunkat kevesebbnek, hol kompenzálunk, vállalunk magunkra túl sok feladatot azért, hogy mások szeretetét élvezhessük.

Vizsgáljuk meg a szerelmi kapcsolatunkat is

Az őszi hónapokban a szívünk kicsit megnyugszik és a párkapcsolatokban is stabilitásra vágyunk. Az otthon melegére, szerelemre, összebújásra. Nem szabad türelmetlenkedni. Ha egyedül vagy, annak megvan az oka. Ez nem jelenti, hogy magányosnak kell lenned. Az egyedüllétet csodálatossá teheted, ha nem a másik hiányára fókuszálsz. Bármit megtehetsz, ami jólesik. Felkészítheted magad a szerelem befogadására. Hidd el, sokkal jobb az egyedüllét, mint egy számodra méltatlan kapcsolat.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com)