Jump to content

Nevünkben a sorsunk?

2018. 01. 15. 01:27

A számmisztika szerint, nevünk meghatározza az életutunkat, sikereinket és a balszerencsénket is egyaránt. A legtöbb szülő azt szeretné, ha a gyermeke sikeres és boldog lenne, azonban keveseknek jut eszébe, hogy jövőjükre gondolván tudatosan válasszanak nevet gyermekeiknek.

A neveknek numerikus értékük van, hasonlóan a születési dátumokhoz. A számmisztika tudományának segítségével ki tudjuk számítani a rezgésszámunkat, illetve azt, hogy milyen energiát hordozunk magunkban nevünk által. Egy név rendkívül sokat elárulhat a viselője személyiségéről, habitusáról, a világról alkotott elképzeléseiről, ezért is fontos a megfelelő névválasztás. A számmisztika, az ABC minden betűjegyéhez társít egy számot, melyeket összeadva megkapjuk azt a rezgésszámot, ami alapján megismerhetőek a sajátos személyiségvonások.

Te is kíváncsi vagy arra, hogy mit árul el rólad a neved? Számold ki az alábbiak szerint!

A teendő a következő, írd le a vezeték és keresztneved egy lapra, és az alábbi számsor szerint a betűket váltsd át egy-egy számra.

 1-A,J,S 2-B,K,T 3-C,L,U 4-D,M,V 5-E,N,W 6-F,O,X 7-G,P,Y 8-H,Q,Z 9-I,R.  Az ékezettel rendelkező betűkhöz a rövid betűk számát társítsd. Pl. Á-1, É-5. Ha átváltottad és összeadtad a számokat, akkor az így kapott kétszámjegyű számot is add össze. Az így kapott számnak 1-9 közöttinek kell lennie.

A lehetséges eredmények,

Az 1 a legtökéletesebb szám, az egység szimbóluma. Aki az 1-es számhoz tartozik, határozott, kreatív, egyszerű és mégis nagyon összetett egyéniség. Hajlamos beavatkozni mások életébe, azt azonban nem bírja elviselni, ha az övébe, beleszól valaki. Öntudatos, bátor, győztes típus, aki célját tűzön-vízen át véghezviszi.

A 2-es szám az ellentétek a kettősség száma, a hozzá tartozó név tulajdonosában is jelen van ez a kettősség, a jó és rossz, a siker és a kudarc, az igen és a nem, az akarás és az elbizonytalanodás. Változékony a hangulata, olykor kenyérre lehet kenni, máskor fél pillanat alatt „felrobban”. Fontos neki a családja anyagi és érzelmi biztonsága. Egyesek kiváló empatikus képességekkel rendelkeznek, mások az önsajnálatra hajlamosak.

A 3-mas szám az ellentétek feloldására, kiküszöbölésére szolgál. A hozzá tartozó egyén nem bír meglenni változás, információáramlás nélkül, tudásszomja csillapíthatatlan, siker és a gazdagság lebeg a szemei előtt. Gyakran kételkedik, és mégis sikerre viszi, amibe belefog. Remek fantáziával rendelkezik, rajong a művészetekért, szeretné, ha a világ egy jobb hely lenne. A türelemmel azonban hadilábon áll.

A 4-es szám gyakorlatias jellem, sokat dolgozik, szellemi téren igazán kreatív. Szereti betartani a szabályokat, szereti a rendet és a fegyelmet. Hiányzik belőle a spontaneitás és a kockázatvállalás, ugyanis szereti a biztonságot, és előre alaposan eltervezni mindent. Fél az újtól és az idegentől, a jól megszokott dolgok területén azonban kiválóan jeleskedik.

Az 5-s  a szabadság mintapéldánya, merész, kalandvágyó, aki korlátok nélkül szabadon száll, titokzatosság, kiszámíthatatlanság jellemzi, szereti a spontán dolgokat, az életet, élvezi minden pillanatát, megéli a pillanat minden örömét. Általában szerencsés alkat, képes mindenért lelkesedni, azonban lelkesedése könnyen tovaszáll, amint új dolgok, lehetőségek kerülnek útjába.

A 6-os  a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jelképem ezek az emberek szeretik a társaságot, szeretnek új ismertségeket kötni, szeretik a humort, keresik a jókedélyű emberek társaságát. Nem szeretik a törvénytelen dolgokat, nem veszik szigorúan a dolgokat, de a rend és fegyelem ettől független elengedhetetlen számukra. A mindennek megvan a maga helyes és ideje, elv szerint élnek.

7-es  a bölcsesség száma, olyan tudással rendelkeznek, amelyek jó vezetővé teszik őket, könnyen és hatékonyan tudnak, másokat irányítani, ezek az emberek remek vezetők lehetnek. Szeretnek filozofálni az élet dolgairól, erősek és általában helytállóak az intuícióik, így gyakran analizálnak másokat, már-már tudat alatt is. Szeretik, ha úgy mennek a dolgok, ahogy azt eltervezték, de az erőszakos, és mindenek feletti akaratérvényesítésnek nem a hívei.

A 8-as számhoz tartozó egyénekben állandóan jelen van a nyerni akarás, a sikerorientáltság. Soha nem elégszenek meg azzal, ami éppen megadatott nekik, mindig többre és többre vágynak. Ez a sikerük titka, ez viszi őket egyre közelebb a céljukhoz. Meg vannak áldva tehetséggel, optimista életszemlélettel. Jelen van személyiségükben a versenyszellem.

9-es szám tulajdonosa szorgalmas, kitartó, nagylelkű. Kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezik, igyekszik elkerülni a konfrontálódást, kerülni a feszültséggel járó helyzeteket. Szeret másokon segíteni, empátiája magas szintű. Mindemellett intelligens, éles eszű, gyors gondolkodású. Általában szerencsés típus, segítségért cserébe nem vár viszonzást. Szereti, ha a dolgok sínen vannak az életében, de tesz is érte.

 

(Forrás: 12csillagjegy.hu l Kép: pixabay.com)