Jump to content

Mit ígérnek a csillagok a szerelemben 2018-ra?

2018. 02. 16. 11:12

A szerelmi horoszkópoknak számtalan fajtája ismeretes, most  megtudhatod, hogy születésnapod alapján, mit tartogatnak neked a csillagok erre az évre. Születésnapok alapján megkülönböztethetünk 5 csoportot, neked nem kell mást tenned, mint kiválasztanod születésed napját, és megtudhatod mire számíthatsz a szerelemben a 2018-as évben.

1. csoport (1,6,11,16,21,26,31)

Ezen napok szülöttei még keresik az igazit, vagy nem rég estek át egy szakításon. Az idei év az ő évük lesz, ugyanis pozitív energiáknak köszönhetően, még az év vége előtt megismerkednek egy olyan személlyel, akivel teljesen kiegészítik majd egymást. Ebben az évben számos pozitív esemény és szerencsés pillanatra számíthatnak, fontos, hogy éljék meg a pillanatot, és ne zárkózzanak el az újtól és a boldogság lehetőségétől. Ha a múltban kapaszkodnak, az csak visszahúzza őket, és beárnyékolja a boldogosabb jövő lehetőségét.

 2.csoport (2,7,12,17,22,27)

Akik ezeken a napokon születtek, idén pontot tehetnek a szerelmi életükre. Ha kibogozatlan, elvarratlan szálak lennének, azok is megoldódnak még a nyár végéig. Az idei esztendő a szerelem jegyében fog telni, munkahelyen, baráti kapcsolatokban, vagy egy véletlen találkozás során, az élet eléjük fogja sodorni az ideális társat. Persze ehhez nyitott szemmel kell járni és nem utolsó sorban , befogadó szívvel kell rendelkezni. Sokaknál lezárul az év végéig egy régóta húzódó magánéleti vita, vagy egy rossz párkapcsolat, ami már csak megmérgezi mindkét fél mindennapjait.

3. csoport (3,8,13,18,23,28)

A szinglik örülhetnek, ugyanis idén őket sem fogja elkerülni Ámor nyila. A házasságokban, hosszabb együttélésekben bekopogtathat a gólya, remek időszak ugyanis ez a babavárásra. Ha régóta együtt éltek pároddal, az év végéig jó eséllyel gyűrű kerülhet az ujjadra, ugyanis a csillagok állása szerint, a nyár vége kiváló időpont a házasságkötésre. Ezen napok szülöttei kapcsolataira a béke, a szeret, a szerelem, a szoros kötelék, és harmónia a jellemző egészen az év végéig.

4. csoport (4,9,14,19,24,29)

Ezen napok szülötte, ha nem él komoly párkapcsolatban, akkor ne keseredjen el, kalandokat, új ismeretségeket, izgalmakat ígér neki a 2018-as esztendő. Bár házasságot, és komoly kapcsolatokat nem jeleznek a csillagok, de erős baráti kapcsolatok, és könnyed nyári flörtök benne vannak a levegőben. Tartós együttélés esetén, házasságokban békés és nyugodt időszak van kilátásban.

5.csoport (5,10,15,20,25,30)

Ezen napok szülöttei, ne számítsanak jelenős változásra ebben az évben, nyugodt, kiegyensúlyozott, változásoktól mentes évre van kilátásuk. Azoknak, akik az igaz szerelmet keresik, kicsit még várniuk kell, a legoptimálisabb időszak a csillagok szerint,  a társtalálásra a nyár vége, illetve az ősz eleje lesz. Hosszabb kapcsolatokban változás nem várható, házasságokban apróbb viták és nézeteltérések lehetnek, de a hold és csillagok állása az év végéig jó hatással lesz a párokra és a kapcsolatokra.A szinglik ne féljenek kimozdulni, ugyanis igen nagy az esélye, hogy egy nagyobb rendezvényen, vagy összejövetelen megismerkedhetnek valakivel, aki fontos lesz a számukra.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l kép: pixabay.com)