Jump to content

A gyerekek még látják az aurát

2017. 05. 11. 21:30

A kisgyerekek még érzékelik az energiamezőt, ami körbevesz bennünket és sokan közülük még emlékeznek az előző életükre is. Megfigyelhetjük, hogy ha beszélünk hozzájuk, nem a szemünkbe néznek, hanem a fejünk fölé. Ha a csecsemők beszélni tudnának, mesélhetnének róla, de mire megtanulnak beszélni, elveszítik az auralátó képességüket.

Minden gyermek látja, a legtöbbjüknek azonban elsorvad ez a képessége. Amikor például egy gyerekrajzon az anyát pirossal, az apát pedig sárgával ábrázolja,  gyakran rászólnak: de hiszen nem ilyen színűek az emberek! És kezdetét veszi a folyamat, az idő múlásával szépen lassan az elvárásoknak megfelelőn színezi a gyerek a figurákat.

Mit jelentenek az aura színei?

Vörös

A vörös az energia színe. A vörös aurájú illető ideges, nyugtalan állapotban van, mely még személyiségének fejlődésére is veszélyes lehet. A bíborvörös erős 'én'-t jelent. Jelenthet önzőséget, lobbanékonyságot, de bátorságra, vakmerőségre is utalhat.

Sötétrózsaszín

Nyugodtabb, kontrollált személyiséget jelöl. A gyöngyházfényű, szivárványszínekben játszó rózsaszín gyakran a szerelmes emberek auraszínét jellemzi.

Narancssárga

A Nap színe energiát jelent. A narancssárga színű aura hordozói kreatívak, az aranyba hajló narancssárga szín életerős személyt mutat, aki jó önkontrollal rendelkezik. A szín árnyalatának erőssége is fontos. Például egy sötétbe hajló narancssárga olyan személyt sejtet, aki hajlamos a lustálkodásra.

Sárga

Az értelem színe. Minél jobb intellektussal rendelkezik valaki, ez a szín annál erősebb az aurájukban. Nemcsak gondolkodók, tanítók is egyben. Jó egészségi állapot‚ kiegyensúlyozottság jellemzi őket. Kedvesek, barátságosak, szeretnek kirándulni, ezenkívül a társaságot is kedvelik.

Ursula Ruberts szerint a halványsárga szín megjelenése az aurában a fej körül azt mutatja, hogy egy gyerek értelmi fejlődése megindult. Ez a jelenség nagyjából hétéves korban játszódik le, habár a korán érő gyermekeknél természetesen korábban is megtörténhet.

Aranysárga

Öröm, szabadság, kötődés nélküliség. A sárgával sugárzó emberek tele vannak belső örömmel, nagyon nagylelkűek és nem kötődnek semmihez. Az aranysárga fényudvar a fej körül magas spirituális fejlettséget jelent. (Buddhánál és Krisztusnál a fényudvar egészen a karjukig terjedt.)

Zöld

Nyugalmas, mérséklő energia, természetgyógyászati képességet is jelent. Az emberek, akiknél a zöld erős pont az aurában, sokszor már a jelenlétükkel is gyógyítanak. Egy zöldszínű, erős aurájú ember jelenlétében lenni nagyon békés és nyugalmas érzés. A citromszerű zöld némi álnokságra való hajlamot jelez. A zöld színhez társulhat féltékenységi érzés is: amikor egy alapvetően sárga színű aurát zöld szín ölel körül. Ekkor két alapszíne van az aurának, mindkettő dominanciára törekedve.

Kék

A szellemiség színe. Betegség idején, kimerült állapotban, az igény megnövekszik e szín iránt. Rendszerint a másokon való segítésnek a belső szükségszerűsége tölti el őket.

Türkiz

Lendületes és nagyon energikus személyiségre utal, aki képes az énjének kivetítésére és hatással van másokra.

Ibolya

Az ilyen színű aurával rendelkező személyt hidegen hagyja az anyagi világ, sokkal inkább szellemi, spirituális. Az igazság után kutatók színe. Érzékenységre vall, vonzódást érez a mélyen lelki, spirituális, akár mágikus dolgok iránt.

Barna

Bizonytalanságérzést jelez. A tétlenség, a vezetőképesség hiánya jellemzi a szín hordozóit. Igényt jelent nagyobb belső biztonságra, a másokhoz való tartozásra.

Szürke

A szín rossz egészségi állapotot, az életenergia hiányát tükrözi. Az ilyen emberek kerülik a dolgokba való beavatkozást, igyekeznek mindentől távol maradni.

Fekete

Gyakran láthatók üres területek az aurában - összhangban a fiziológiai működéssel: ahol fekete foltok vannak, azok a szervek figyelmet érdemelnek.

Fehér

Ez az eredménye a színek tökéletes kombinációjának. Az egyesítés tiszta fényt eredményez. Egy olyan állapotra utal, melyre valamennyien törekszünk. Ezek az emberek „megvilágosodottak“, minden körülmények között mások boldogságának szolgálatába álltak, lemondtak saját vágyaikról, soha nem egoisták.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; fejlesztok.hu; kép: stockphoto.com; google)