Jump to content

Mitől lesz ideges a párod? Horoszkópja elárulja 1. rész

2017. 04. 21. 20:00

Mindenkinél más a tűréshatár, van aki a falra mászik mások lustaságától, vagy ha sürgetik, míg mást a trehányság dühíti. Hogy megelőzzük a konfliktusokat, érdemes elolvasni családtagjaink, barátaink, szerelmünk horoszkópját, hogy még véletlenül se adjunk okot a bosszankodásra.

A lendületes kost legjobban az bosszantja, ha valaki akadályozza abban, hogy csinálhassa a dolgát. Mivel szeret a dolgok közepébe vágni, és nem túl sokat gondolkodik egy feladat előtt - hiszen mindig menet közben találja ki a tervet - , ne csodálkozzunk, ha ránkförmed, ha mi túl sokáig várakoztatjuk, óvatoskodunk ahelyett, hogy fejest ugranánk a munkában.

A megfontolt, előrelátó bika épp a kos ellentettje. Utál kapkodni, és minden új információt alaposan átgondol, mérlegel, és csak azt követően hozza meg a döntését. Értherő tehát, hogy a kapkodás, a szoros határidő, a sürgetés, a váratlan helyzetek és az előre összeállított program felrúgása idegesíti fel a leginkább.

A mindig lendületes, állandó mozgásban, pörgésben élő ikrekkel nagyon nehéz lépést tartani. Azzal tudjuk leginkább felbosszantani, ha nem lelkesedünk úgy, mint ő, valamint az is rossz pontnak számít, ha lusták vagyunk, tunyák, és állandóan panaszkodunk.

Mivel a rák a legcsaládcentrikusabb csillagjegy, foggal-körömmel ragaszkodik az emlékeihez, gyerekkorához, és különleges kapcsolatban áll a gyerekekkel. Ezért az dühíti a legjobban, ha a rosszul bánunk a gyerekekkel, türelmetlenek vagyunk velük és nem elég felelősségteljesen terelgetjük őket.

Az oroszlán jóindulatú, optimista és túlságosan őszinte személy. Nyíltan megmondja, ha valami nincs az ínyére, és ezt elvárná mástól is, épp ezért utálja, ha áskálódunk, és őt, vagy valaki mást, a háta mögött kibeszélünk, pletykákat terjesztünk róla.

A precíz, rendszerető, már-már tisztaságmániás, pedáns szűz csillagjegy szülöttét a hanyagság, trehányság és a kosz dühíti fel a legjobban. A szűz azt se szereti, ha más helyett kell dolgoznia, de sokszor érzi úgy, ha nem ő végzi el a munkát, az nincs is megcsinálva rendesen.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net; pixabay.com)