Jump to content

A leghűségesebb csillagjegyek

2017. 08. 31. 19:26

A következő négy csillagjegy a legmegingathatatlanabb, ha a hűségről van szó. Ha a Te párod köztük van, szerencsés vagy.

Bika

Hűséges, de óriási benne a birtoklási vágy, ezért akit megszeretett, azt többé nem akarja elveszíteni. Bár a féltékenység állandóan ott lobog a lelkében, igyekszik fékezni érzéseit, és ritkán kínozza párját hangos vádaskodással. Ha vetélytársat vél felfedezni a párja körül, akkor sem kedvesét kínozza féltékenységi jelenetekkel, hanem a csábítót próbálja „leszerelni”.

Szűz

Nem kapható a hűtlenkedésre, és alapvetően nem is féltékeny típus. Ám elég egy rossz ízű pletyka, máris felébred lelkében a gyanú. Kutakodik, hallgatózik, apró jeleket keres abban a reményben, hogy semmit nem talál. Ezzel az állandó ellenőrzéssel őrületbe (vagy egy másik kapcsolatba) kergeti párját.

Bak

Kevés az önbizalma, ami gátolja a félrelépésben. Ez az oka féltékenységének is. Legszívesebben ki sem mozdulna otthonról, ezt várja el párjától is. Ha ő mégis nyitottabb, és akár egyedül is elmegy egy-egy programra, előbb duzzog, később veszekedik, vádaskodik. A mosolyszünet hónapokig is eltarthat. Eszébe sem jut, hogy épp ezzel üldözi el otthonról kedvesét.

Halak

Eszébe sem jut, hogy megcsalja szerelmét. Attól viszont betegesen retteg, hogy megcsalják. Féltékenységének gyakran hangot is ad. Elég egy ismeretlen telefonról érkező sms, vagy egy új ruha. A vad dühkitörésekkel és véget nem érő lelkizéssel tarkított könnyes jelenetek hónapokig tartanak, és az egészet válogatott érzelmi zsarolással fűszerezi.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; bien.hu; kép: pixabay.com)