Jump to content

Hol találod meg szeptemberben a szerelmet és milyen csábítási trükköt vess be?

2017. 09. 11. 19:04

Ha még egyedülálló vagy, a szeptemberi horoszkóp szerint az alábbi helyeken köszönhet rá a szerelem. És hogy milyen csábítási trükkel hívhatod fel a kiszemelt figyelmét? Csillagjegyed azt is elárulja.

Kos

Hol találhatod meg a szerelmet? Nem kell különösebben keresgélned, a semmiből érkezik, de azt neked kell eldöntened, hogy elfogadod-e az új kapcsolat lehetőségét.
Csábítási trükk: ha úgy érzed, hogy elérkezett a szerelem napja, akkor sminkeld az ajkaidat fényesen csillogóra, lehetőleg világosabb árnyalatú szájfénnyel.

Bika

Hol találhatod meg a szerelmet? Olyan helyeken keresgélj, ahová az intelligens, érzékeny emberek járnak, mint például művésztársaságokban, ezotériás klubokban, előadásokon.
Csábítási trükk: A női láb mindig nagyon vonzó volt a férfiak szemében. Viselj magassarkút, amely előnyösen emeli ki a lábaid vonalát!

Ikrek

Hol találhatod meg a szerelmet? Sétálj egy nagyot, ha van a közeledben folyó vagy tópart, akkor az az ideális helyszín, ugyanis a víz jelenléte segít abban, hogy új kapcsolatot találj.
Csábítási trükk: Emeld ki a bokád ívét egy csábító bokalánccal! A megfelelő magassarkúval és egy csinos szoknyával, háromnegyedes nadrággal nyert ügyed van.

Rák

Hol találhatod meg a szerelmet? Bulikon, köteletlen baráti összejöveteleken, és minden olyan helyen, ahol új, érdekes emberek fordulnak meg.
Csábítási trükk: Nem kell feltétlenül a végzet asszonyának öltöznöd ahhoz, észrevegyenek! Viselj színes, fiatalos ruhákat! Egy bohókás blúz, vagy tarka, mintás ruha megteszi a kellő hatást.

Oroszlán

Hol találhatod meg a szerelmet? Könnyen becsúszhat egy munkahelyi kaland. De légy óvatos, mert az emlékezetes túlóra még bonyodalmakat is tartogathat!
Csábítási trükk: Ne légy könnyű zsákmány, hagyd, hogy megküzdjenek a kegyeidért!

Szűz

Hol találhatod meg a szerelmet? Egy hétvégi házibuli vagy egy esti mulatság valamelyik felkapott szórakozóhelyen meghozhatja az áhitott kalandot. Fontos azonban a kisugárzás, látsszon rajtad, hogy kapható vagy a flörtre!
Csábítási trükk: A külsődnek is mutatnia kell, hogy kész vagy a szerelemre! Viselj egy kicsit szexisebb ruhákat, ne szégyelld, amivel a természet megajándékoztt. De ügyelj arra, hogy a szexisség nem egyenlő a közönségessel!

Mérleg

Hol találhatod meg a szerelmet? Járj nyitott szemmel az utcán is. Talán bevásárlás közben pillantod meg a legjobb jelöltet!
Csábítási trükk: A vonzó külső titka most a szolid elegancia lesz! Ezt a stílust Te egyébként is kedveled!

Skorpió

Hol találhatod meg a szerelmet? A napi ügyintézés közben tartsd nyitva a szemet, hisz egy csekkbefizetés közben is rád köszönhet a nagy érzelem!
Csábítási trükk: A leghatékonyabb akkor lehetsz a csábításban, ha önmagadat adod! Nagyon fontos lehet most a természetesség!

Nyilas

Hol találhatod meg a szerelmet? Felbukkanhat egy régi szerelmed, s egészen új arcát mutatja meg neked.
Csábítási trükk: Ne játszd meg a keményet és megközelíthetetlent! Vállald fel, hogy sebezhető vagy!

Bak

Hol találhatod meg a szerelmet? Szintén a hétköznai ügyintézés lehet az ismerkedés terepe. Vásárlás közben, de akár a bankban is megtalálhat az új vonzalom!
Csábítási trükk: A közvetlenség lehet a legnagyobb csáberőd! Légy mindenkivel barátságos.

Vízöntő

Hol találhatod meg a szerelmet? Olyan szórakozóhelyen, étteremben, bárban, amely már-már luxuskategória, de ennek megfelelően a színvonal is garantált!
Csábítási trükk: Mutasd meg, hogy az élet minden örömét szívesen élvezed! Így lesz teljes az érzéki élmény!

Halak

Hol találhatod meg a szerelmet? Hajlamos vagy arra, hogy a munkahelyeden éld a szerelmi életedet, de jobb lenne, ha inkább többet járnál szórakozni!  
Csábítási trükk: Semmilyen trükkre nincs szükséged! Vonzod magadhoz az új szerelmi partnereket. Add önmagad, és minden rendeben lesz.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; kép: pixabay.com; FreeDigitalPhotos.net)