Jump to content

Az 5 legerősebb nő a horoszkóp szerint

2017. 11. 06. 14:12


Ki mondta, hogy egy nőnek gyengének és elesettnek kell lennie? A most következő öt csillagjegyre ez egyáltalán nem igaz. Az erő nem csak fizikailag nyilvánulhat meg. Ránézésre lehetsz törékeny, ha mentálisan erős vagy és ezt az erőt előnyödre tudod fordítani. Íme, horoszkópjuk szerint a legerősebb nők. Te köztük vagy?

Bika

A Bika nő nem csak mentálisan erős, hanem fizikai értelemben is. Rendkívül érzéki, csábító, minden helyzetben helyt áll és tudja hogyan kell viselkednie. Első ránézésre törékenynek tűnhet, de a lelke mélyén egy olyan nő rejtőzik, aki egy hegyet is arrébb tud tolni, amíg nem éri el a célját.

Oroszlán

Az Oroszlán nő az egyik legerősebb és legambíciózusabb a csillagjegyek között. Vezetőnek született, és bármilyen nehéz helyzetből is képes kimásznia. Makacs, határozott, néha képes túlzásokban esni, ritkán túlreagálja a dolgokat, mindemellett jószívű és sok szeretetet képes adni, azonban egyet ne feledj vele kapcsolatban: nem szabad feldühíteni, mert akkor napokra lőttek a békének és nyugalomnak.

Mérleg

A Mérleg nő mentálisan erős, és a viselkedésében is megmutatkozik a felsőbbrendűsége. A fizikuma törékenynek mondható, mert a Mérleg nő tud kedves, gyöngéd, érzelmes is lenni. Amire vágyik, azt rendszerint meg tudja valósítani, mivel eltökélt, tele van önbizalommal, ezért gyakran sikerrel jár. Bátor nő, remek diplomata, és jó barátnő.

Skorpió

A Skorpió nő rendkívül vonzó, szexi, magabiztos, és könnyen tud szakmai kapcsolatokat kiépíteni. Rendkívüli munkabírásának köszönhetően sikeres a munkájában. Bírja a terhelést, szeret dolgozni, céltudatos és eléri amit akar. Ha nem nagyvállalatoknál van igazgatói pozícióban, akkor saját vállalkozását vezeti.

Bak

A Bak nő nagyon határozott, komoly, makacs, és ambíciós. Egyesek szerint megszállott, és olykor nem képes elfogadni mások véleményét, ötleteit, csak az ő gondolatai érvényesülhetnek. Azonban ha tudunk a nyelvén beszélni, akkor egy remek ember, és nagyon jó barátnő is lehet. Olykor egoista, arrogáns, de legtöbbször meg van rá az oka. A Bak nő ugyanakkor tisztességes és bátor, de nem tűri a hazugságot, és azt sem, ha valaki munkakerülő.

(Forrás: 12csillagjegy.hu; pixabay.com)