Jump to content

Halak, Bak, Vízöntő- Milyen munkát javasolnak a csillagok?

2018. 01. 23. 14:46

Kipróbálnád magad egy új területen? Sikerre és karrierre vágysz? Szeretnél valami izgalmas, kihívásokkal teli munkát? Nézzük, mit ajánlanak neked a csillagok!

Halak

A halak jegy szülötteihez közel áll az emberekkel történő kapcsolattartás, a belőlük áradó empátia, figyelmesség, megfelelő kommunikációs készség mind elősegíti, hogy olyan pályára lépjenek, ahol emberekkel kell foglalkozni. Közel áll hozzájuk a szociális munka, egészségügy, pedagógia, óvodapedagógia, vagy éppen a pszichológia. A halak ember kreatív, fogékony a művészetekre. Éppen ezért művészi ambícióit kiélheti olyan pályán, mint a fotográfia, festészet, énekesi pálya, vagy éppen az ezotéria világa. Kiváló pap, bűvész, asztrológus, természetgyógyász, vagy életmód tanácsadó lehet belőlük. Empátiájának és szelídségének köszönhetően, az emberek hamar a bizalmukba fogadják, bármely munkaterületen.

Bak

A bakok szeretik a kihívást, szeretnek álmodozni, szeretnék, ha a „hatalom” a kezükben összpontosulna. Az államigazgatás, közigazgatás remek teret nyújt számukra. Kiváló menedzser, politikus, vagy vállalatigazgató lehet belőlük. Jól bánik a pénzzel, ügyesen tudja forgatni, úgy hogy végül nyereséges legyen a vállalkozása. Kiváló projektmenedzseri, üzletemberi vénával rendelkezik. Kitartás, elhivatottság és józanság vezérli az útja során. Remek meggyőzőképességével könnyen „eladja” magát az álláskeresés során. Észérvekkel bárkit meg tud győzni a maga igazáról, könnyen irányít másokat így bármely területen remek főnök lehet belőle.

Vízöntő

A vízöntők azokat a pályákat érzik közel magukhoz, amellyel másoknak is segíthetnek. Ilyen szakmák a szociológus, környezetmérnök, jogász, orvos, informatikus. A vízöntő szeret tanulni, képes az új technológiák megszállottjává válni. Egyszerre képes több dologra is fókuszálni, mindezt úgy, hogy ne menjen egyik a másik rovására. Kiváló szakember lehet belőle, kreativitása és nyitottsága minden munkaterületen megkönnyíti a helyzetét. Lelkesedése könnyen megszállottsággá válhat, ha sikerült megtalálnia azt a területet amit teljesen magáénak érez.

 

(Forrás: 12csillagjegy.hu l Kép: pixabay.com)