Jump to content

Kos, Bika, Ikrek - A nagy (álom)esküvő horoszkóp

2018. 02. 05. 13:05

A legtöbb nő, már kislány kora óta az esküvőjéről álmodozik, konkrét elképzelései vannak a ruháról, a csokorról, arról, hogy milyen környezetben szeretné kimondani a boldogító igent. Nézzük, milyen esküvőt ígérnek a csillagok az egyes csillagjegyeknek!

A Kos jegy szülöttei szeretik az izgalmakat és a kalandokat, a nagy napjukat is ehhez mérten kezdik szervezni. Hiszen ez az ő napjuk, a jegy szülöttei a hétköznapokon is szeretnek a központban lenni, ezért az esküvő napjának is rendhagyónak kell lennie. Szereti a feltűnést, a színes, élénk, egyedi, díszeket, lufikat, virágokat. Modern és kreatív ötletekkel van tele a szervezés során. Nem bízza a munkát kizárólag az esküvőszervezőre, mindent alapos felügyelet alatt tart. Nem csak maguknak, de a násznépnek is szeretnének maradandó élményt nyújtani, ezért a nap folyamán apróbb ajándékokkal kedveskednek nekik. A lagziban hajnalig képes mulatni, tánccal, játékokkal szórakoztatni a vendégeket. A kos esküvőjére jellemző, hogy mivel alaposan megtervezett, maradandó élményt nyújt a pár és a násznép számára is egyaránt.

A Bika jegy szülötte szereti a hagyományokat, jellemző rá a klasszikus, modern, gyönyörű, már-már királylányos esküvő iránti vágy. Fontosnak tartja a környezetet, a helyszínt, az ételek és italok is hangsúlyosak a számára. Szeret többféle szempont szerint vizsgálódni, így azokat az ötleteket, amelyeket valamilyen tényező (pl. rossz idő) elronthat alapos mérlegelés után kizárja.A bikák hajlamosak a türőképességük végére jutni, ha valami nem megy simulékonyan, az elképzelésük szerint. Igyekeznek a legprofibb esküvőszervező csapatra rábízni a dolgok oroszlán részét, de mindemellett végig lesben állnak. A bikának fontos, hogy milyen ruhában jelenik meg az oltár előtt, legyen szó akár nőről, akár férfiról. Elegáns, kifinomult, stílusos ruhában mondják ki a boldogító igent. Szervezés során a legapróbb részletekre is odafigyel, hogy véletlenül se legyen olyan a násznép között, akinek valami ne lenne tetszetős. Vendégeit a koshoz hasonlóan, meglepi apróságokkal, de nem viszi túlzásba az ajándékozást. Hangulattal , a jó zenével , az ételekkel, süteményekkel, italokkal köszöni meg, amiért a násznép velük volt a nagy napon.

Az Ikrek jegy szülötte, egy névnapi, szülinapi, babaváró partiból is óriási mulatságot képes varázsolni. A házassággal sincs ez másképpen, a lényegi rész a hangulaton és a jó zenén van számukra. Hiszen a jó hangulat elengedhetetlen, ha egy felejthetetlen buliról van szó. Szereti a modern, harsány, színes díszítést, nyitott az extravagancia és a különleges helyszínek, dekorációk felé is. Menüválasztásnál szívesen elszakadnak a hagyományos húsleves-sülthúsok kombinációtól, a falatkáktól kezdve a sushin át megtalálható a menüsorban számos ételkülönlegesség.Mivel szereti a meglepetéseket, adni és kapni egyaránt, így a nap folyamán számíthatunk a pártól az apróbb ajándékokon túl, számos meglepetés produkcióra is. Az esküvői helyszínt illetően, az elsődleges szempont, hogy mindenki kényelmesen elférjen, legyen elég nagy tánctér, és hely a zenekarnak. Persze mindemellett a hely esküvőhőz mérhető színvonala sem elhanyagolható.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l kép: pixabay.com)