Jump to content

Rák, Oroszlán, Szűz- Milyen esküvőt képzelnek maguknak?

2018. 02. 06. 12:54

"Az esküvő nemcsak egy papír, hanem egy döntés. Egy döntés, hogy mostantól, ha valami nem úgy alakul, ha valami nem tetszik, akkor nem válunk, hanem alakítunk és alakulunk. És a hit, hogy valakiért megéri." (Kormos Anett)

 

A Rák jegy szülötte gyerekkorától kezdve, tudatosan készül a házasságra. Számára ez egy szent dolog, amit ehhez mérten, meg is kell ünnepelni. Az egyik legcsaládcentrikusabb jegy, így a párnak fontos a család, a rokonok és a barátok jelenléte. Inkább a családias, meghitt esküvő áll hozzájuk közelebb, mint a hetedhétországra szóló óriási lakodalom. Szívéhez közell áll a természet, így elképzelhető,hogy a ceremóniák helyszínéül egy természetközeli templomot, kertet, kastélyt ,várat választ. A legfontosabb, hogy a hely sugározza a szeretetet, a boldogságot, a harmóniát! Az esküvő pedig legyen telis-tele érzelmekkel, és romantikával. A jegy szülöttei körében közkedvelt az úgynevezett Vintage típusú esküvő, amely ezeket az igényeket tökéletesen ötvözi.

Az Oroszlán az egyik legtekintélyesebb csillagjegy egyike, azonban ezzel ellentétben az esküvőjénél nem vágyik semmi hivalkodóra. Szereti,ha minden szempár rászegeződik a nagy napon, és ő lesz a középpontban, de ezt sokkal inkább személyes varázsával igyekszik kivívni, mint a feltűnő helyszínnel és dekorációval. Az oroszlántól nem áll távol az extrémitás iránti vágy, az is könnyen elképzelhető, hogy párjával és két tanúval, egy romantikus egzotikus szigeten mondják ki a boldogító igent. Fontos számára a minőség az esküvője napján is, figyel az ételekre, a tortára, a násznép ajándékára, a ruhára, a díszítésre, a virágokra és a zenére. Fontos, hogy mindenki jólérezze magát és semmiben ne szenvedjenek hiányt.

A Szűz jegy szülötte a tökéletességre törekszik, ha az élete nagy napjáról van szó. Mindent alaposan és jó előre megtervez, kidolgoz. Mindennek az előre megírt forgatóköny szerint kell zajlania. Ragaszkodik a terveihez, ezért a legjobb, ha a lagzi alatt minden zökkenőmentesen zajlik, különben hajlamos összeakasztani a bajszát az esküvőszervezővel. Fontos számára a letisztult elegancia, nem akar hivalkodni, de azért éreztetni akarja a vendégsereggel, hogy nem egy szimpla összejövetelen vannak, hanem az ő nagy napján. Jó vendéglátó, az este folyamán mindenkihez próbál intézni néhány kedves mondatot, megköszönni , hogy jelenlétükkel emelték az nap fényét. Általában az alapos tervezésnek megvan a jutalma, és a nap a vágyaik szerint alakul.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l Idézet: citatum.hu l Kép: pixabay.com)