Jump to content

Bak, vízöntő, halak -Milyen esküvőről álmodnak?

2018. 02. 14. 11:03

Te milyen esküvőről álmodozol? Nézzük mit üzennek a csillagok!

A Bak szereti a romantikus, meghitt hangulatot. A múltidéző helyszíneket, a jó borokat és finom ételeket. Ideális választás lehet egy olyan étterem, amelyhez tartozik egy borospince. Vagy egy hagyományos magyaros csárda, klasszikus hotel, vagy fogadó. A ruhák a dekoráció, minden cicomától, túldíszítéstől mentes. Az egyszerű ám nagyszerűre törekszik. Menüsorából nem marahatnak el a hagyományos magyar fogások. Zene szempontjából a retró és a mulatós felé orientálódnak, úgy gondolják a násznépet ezzel lehet a legjobban táncbavinni. Nagyon fontos a párnak a hangulat, a bak szereti kézben tartani a dolgokat, így az este alatt egy percre nem hagyja leülni a jókedvet és a vidámságot. Fontos,hogy a vendégek jól érezzék magukat, a páros éppen ezért mindig a kedvükben jár, s eközben remekül érzik magukat is, hiszen ez az ő nagy napjuk.

A Vízöntő jegy szülötte nyugodt és megfontolt. Az esküvőjét sem aggódja túl, jó előre eltervezi a helyszínt, az ételeket, megálmodja a dekorációt, a ruháját, a menüsort, és a zenét. Nem ragaszkodik a hagyományokhoz, a célja, hogy feszengéstől mentesen mindneki érezze magát jól. Nem gondolja, hogy a szerelmüket a lagzi minőségében mérnék, bár ettől függetlenül természetesen a jegy szülötte is megadja a módját a nagy napnak. Viszont számára az az első, hogy ő és a párja jól érezzék magukat, nekik tetszen a dekoráció és a helyszín, ha mindez megvan természetesen a vendégek igényei sem elhanyagolhatóak. Nem törekszik felesleges felhajtásra, csillogásra, különlegességre és extravaganciára. A lényeg az érzelmeken, a romantikán és kettejük szeremén van, a nap folyamán.

A Halak jegy szülötte szintén mesebeli esküvőről álmodik, uszályos ruha, hosszú fátyol, minden csupa csillogás, lovashintó, és díszes színpompás dekoráció. Nehéz nála romantikusabb, álmodozóbb jegyet találni. Kislány kora óta tudatosan készül a menyasszony szerepre, fejében minden részlet és gondolat időben összeállt. Nagyon fontos neki,hogy ezt a napot a szerettei körében ünnepeljék meg, az intimitás elengedhetetlen. Fontosnak tartja a romantikus jegyek megjelenítését a lakodalom végéig. Nagy hangsúlyt fektet a virágokra, a tortára, a dekorációs elemekre, az éjszakai világításra, hangulatfényekre, gyertyákra. Az egész esküvő tetőtől talpig már már a giccsesre hajaz, persze mindent a romantikáért. A halak arra törkszik, hogy mint a külsőségek, mind a hangulat okozta élmény maradandó legyen mindenki számára aki jelen volt a nap során.

(Forrás: 12csillagjegy.hu l kép: pixabay.com)