Jump to content

Szeptemberi szerelmi horoszkóp - 2. rész

2017. 08. 30. 21:55


Csupa jót ígérnek a csillagok szeptemberre. Nagy fellángolások, váratlan találkozások. Mindenre fel kell készülni, mert szívügyek terén most bármi megtörténhet. Egy külföldi nyaraláson szerzett ismeretségből akár kapcsolat is lehet, de közelebb kerülhetsz egy tanulótársadhoz vagy kollégádhoz. Légy nyitott és kezdeményező, most minden csillagjegy a szerelem bűvöletében él.

Mérleg

A szokásosnál is jobban nézel ki, talán a szerelem teszi ezt veled. Ha párkapcsolatban élsz még erősebb szerelmet és kötődést érzel a párod iránt, mint korábban. Amennyiben még szingli vagy könnyen lehet, hogy a nyári utazásod során találkoztál össze valakiel, aki újra felbukkan, vagy ha külföldi illetőről van szó, meglátogat, amiből akár kapcsolat is lehet. Ha még tanulsz előforudlhat, hogy egy tanulótársaddal fedezitek fel most egymást, akivel minden szó, mondat, beszélgetés egészen izgalmas és különleges. Az biztos, hogy most minden pezseg, minden mozgásban van, vágyaid, álmaid lábad előtt hevernek, csak le kell nyúlnod értük.

Skorpió

Könnyen akadályozhatja meg egy nagy szerelem kibontakozását hiúságod, ami pedig egyáltalán nem jellemző rád. Valamit, mintha most nem látnál, vagy ne akarnál látni, álomban ringatod magad. Nem csak te vagy becsapható, könnyen megvezethető egy-két káprázatos szóval, ajándékkal, de te is alkalmazhatod ezt a módszert a szerelemben, ha valakit kiszemelsz, s nem engedsz elképzelésedből, akaratodból, nem hagyod, hogy magától kezdjenek hullámzani az érzések, alakuljon a szerelem.

Nyilas

Most mindent megkapsz, amire vágysz, csak ki kell gondolnod, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell tenni érte! A tettek mezejére lépsz, hisz pezseg a véred, ugyanakkor bölcs, megfontolt, nyugodt és türelmes is vagy, ami meghozza a gyümölcsét. Szerelmed, legyen bár egészen „új”, vagy ezer éve együtt élt társad, tele van ötlettel, egymást inspirálva akár még a nyárutót kihasználva, messze el is utazhattok.

Bak

Érzelmes hangulatba kerülsz ebben a hónapban, ami kedvez a szerelmi kapcsolatodnak, legyen szó akár kibontakozóban, vagy már régóta lángoló szerelemről. A párod örülni fog ennek a változásnak, hiszen elkényezteted, ágyba viszed neki a reggelit, olyan csodákat társz fel magadban, melyeken talán még magad is meglepődsz - eddig egy vastag fal mögött voltak eldugva ezek az érzelmes, nagyon finom és lágy, szerelmes gondolatok, mozdulatok, ölelések. Mintha éreznék is most ezt rajtad, oly sok rád vágyó van körülötted, talán nem is tudsz választani hódolóid közül.

Vízöntő

„Nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség” – tartja a mondás, és magad is ezt vallod. Ennek szellemében meg is szerzel mindent magadnak, amit csak szeretnél. Mindezt gyorsan, lendületesen, ugyanakkor bölcsességgel, türelemmel tele. Jól vagy, középpontodban vagy - azért vannak most minden területen sikereid. Kommunikációs képességed elképesztő, élmény veled beszélgetni - egyik nagy vonzerőd a „nagy szöveged”. Meglehet, egy spontán szereplésed alkalmával figyel fel rád valaki, akit épp keresel – legyél éber!

Halak

Teljes boldogságban úszol - mint „hal a vízben”! Ennek forrása meglehet a szerelem. Ha párkapcsolatban vagy azért, ha még nem, akkor oly sokan vágynak veled lenni, mely tölti szívedet. Érzékeny lelkednek meglehet, a választás nehézsége nagy teher, hisz senkit nem akarsz megbántani a „nem - el”. Egy biztos, hogy elkényeztetnek, de te is párod, társad. Hiúságodra figyelj, minden szép szót azért nem kell elhinned, a csillagokat sem az égről, csak kérj egy pohár vizet, s annak higgy, aki azt odahozza!

(Forrás: 12csillagjegy.hu; femcafe.hu; kép: pixabay.com)