Jump to content

Rák, Oroszlán, Szűz, és a mindennapok...

2018. 01. 16. 13:25

"Menj a magad feje után." (...) Mintha ez valami rossz dolog lenne. Pedig hát nem ez a legjobb mindenkinek?" (Cecelia Ahern)

Rák

A rákok az életük nagy részében a boldogságot keresik, a boldog életre törekednek. Nem foglalkoznak azzal, hogy körülöttük ki mit gondol, a saját céljaik és boldogságuk lebeg a szemük előtt, melyért tűzön-vizen át küzdenek.

A rákoknak fontosak a baráti és társas kapcsolataik, de nem mindenáron, ha valakiben csalódnak, ha elvesztik a bizalmukat, előfordul az is, hogy egyáltalán nem békülnek ki velük. A rákoknak nincs szükségük olyan emberekre, akik hátbaszúrják őket, akik nem állnak ki mellettük, és hátráltatják őket saját boldogságuk elérésében.

Oroszlán

Az oroszlánok számára fontos a „látszat”, hogy ki milyennek látja őket, hogy ki és mit gondol róluk. Igyekeznek ennek megfelelően állandóan jó benyomást kelteni. Az örökös megfelelési kényszer hátterében az oroszlánok érzékenysége áll. Hajlamosak olyan hibákat is elismerni, melyek valójában nem is azok, valamint olyan dolgokért felelősséget vállalni, melyek valójában nem az ő felelősségük lenne.

Az oroszlán látszólag kemény, sebezhetetlen, erős, valójában ez csak egy álca, hiszen a lelke mélyén az egyik legérzékenyebb csillagjegy, amely igen is sebezhető. A lelkük mélyén akár életük végégig és képesek cipelni az évek során felhalmozott sérelmeket.

Szűz

Az egyik „legproblémásabb” csillagjegyek egyike. Nehezen tudja kontroll alatt tartani az életét, előfordul, hogy kicsúszik kezei közül az irányítás. Azt gondolják, hogy mindent kézben tudnak tartnai, hogy meg tudják teremteni a rendet és a harmóniát az életük minden területén. A valóságban ez nincs így. Elég sok problémát okoz nekik makacsságuk és önfejűségük. A szűznek éppen ezért nehéz megőriznie a pozitív életszemléletét. Nem szeretnek másoktól segítséget kérni, akkor sem ha a segítség önként jelentkezik. Akkor érnek el sikerélményt, ha saját maguk orvosolják az aktuális problémát.

 

(Forrás: 12csillagjegy.hu l Idézet: citatum.hu l Kép: pixabay.com)